Over Ons

Het Verhaal Achter de Alastair Gratis Horloges Campagne

———

Waarom geven jullie gratis horloges weg? Hoe kan dit nou waar zijn? Mensen zeggen voor niks gaat de zon op, maar soms gaat dat gezegde niet op!

Dit zijn legitieme vragen die bij mensen opkomen als ze horen over onze gratis horloge campagne. Vooropgesteld. En realiseer je dit goed: dit is een zeer tijdelijke campagne.

Waar verdienen jullie dan aan? Is dit een soort oplichting of zo?

Natuurlijk niet…

Wij zijn hier voor de lange termijn. Om een merk op te bouwen. Wij zijn geen bedrijf dat even snel om de hoek komt kijken om snel een paar centen te verdienen. Dit zit niet in onze bedrijfs DNA.

We doen deze gratis horloge campagne (zeer tijdelijk natuurlijk) om een community van vast klanten op te bouwen. Mensen die de mooie dingen des levens weten te waarderen. Mensen die bij ons terugkomen en ook bestellen voor vrienden en familie. Er is geen betere klant dan een blije en tevreden terug kerende klant. En iedereen weet dat! En samen met deze mensen gaan wij een prachtig merk opbouwen, waar iedereen beter van word. Wij ook natuurlijk, we zijn en blijven een professioneel bedrijf.

Als de campagne afloopt, gaan de prijzen terug naar de normale, maar nog steeds leuke, prijzen.

Mensen die dus later naar de site komen, betalen straks gewoon voor onze prachtige en artisanale horloges.

Hoe zit het met de kwaliteit van de horloges?

Om onze gratis horloge campagne te kunnen laten slagen, is het nodig dat jij je horloge straks draagt. Zodat mensen ernaar gaan vragen.

Denk er maar es over na.

Als de horloges niet fantastisch waren, ga jij ze straks niet dragen en ga jij ze aan niemand aanbevelen en koop jij nooit meer iets bij ons.

Dat zou resulteren in een gig verlies voor ons. En waarom zouden wij geld willen verliezen?

Ga nu snel hier naartoe om je gratis horloge te claimen, nu het nog kan! Want zoals je zult begrijpen zal deze actie niet lang meer duren! Op=Op! (klik hier)